Biologische winkel Almere

Ontdek de biologische winkel in Almere

U bent op zoek naar een biologische winkel in Almere? Maak dan kennis met onze natuurwinkel, waar u enkel voeding koopt zonder toevoegingen. Wat denkt u bijvoorbeeld van vers afgebakken brood, de lekkerste huiswijnen en een bijpassend stukje kaas? Kom eens langs en proef zelf de lekkere, pure smaak van biologisch eten!

Passie voor de natuur

Bij de biologische winkel in Almere staat de passie voor de natuur centraal. Wij delen deze passie natuurlijk graag met u! Daarom organiseren wij regelmatig proeverijen op u te laten voelen, proeven en ruiken in al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. Om een nog groter publiek te bereiken, is het ook mogelijk om uw boodschappen online te bestellen. Wij bezorgen binnen heel Flevoland (met uitzondering van de Noordoostpolder), maar ook in Huizen. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u ook uw boodschappenlijstje mailen of een foto maken van uw lijstje.

biologische winkel almereIn onze biologische winkel te Almere, vindt u naast het ruime aanbod in voeding, ook superfoods. U kunt hierbij denken aan noten en zaden, zuidvruchten en supplementen. Ook wanneer u uw dagelijkse voeding wilt aanvullen met essentiële voedingsstoffen, bent u bij ons dus aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en delen graag hun kennis met u! Ook kunnen zij u uitstekend adviseren bij uw aankopen.

De biologische winkel in Almere is ook geopend in het weekend. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn wij uitstekend bereikbaar. Bij een besteding van €25 of meer kunt u zelfs een uur lang gratis bij ons parkeren.

  Contact         Webshop