Biologische winkel Amsterdam

Bezoek onze biologische winkel nabij Amsterdam

Graag laten wij u kennis maken met onze biologische winkel nabij Amsterdam. Hier worden dagelijks verse, biologische producten bereid. Wanneer u bij ons binnenloopt, zult u direct merken dat wij een passie voor de natuur hebben. Onze visie is dan ook om zoveel mogelijk mensen te bereiken door ze te laten voelen, proeven en delen in al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. Daarom zijn al onze producten nu ook online te bestellen. Wij bezorgen binnen heel Flevoland, maar ook in Blaricum en omstreken.

Bij de biologische winkel nabij Amsterdam koopt u enkel producten die vrij zijn van lactose, gluten, gist én suiker! Zo weet u zeker dat u een vers product koopt zonder onnodig toegevoegde stoffen. U zult al snel merken dat u zich fitter voelt en over het algemeen beter in uw vel zit. Wat denkt u bijvoorbeeld van superfoods als blauwe bessen, gemengde noten of moerbeien? Deze bevatten hoogwaardige voedingsstoffen die een perfecte aanvulling zijn op uw dagelijkse voeding. Maar ook kunt u bij ons terecht voor vers brood, vis, kazen en wijnen. Wij geven u graag passend advies!

biologische winkel amsterdam

Kom naar onze proeverij

Wij garanderen u dat een bezoek aan de biologische winkel nabij Amsterdam absoluut de moeite waard zal zijn. Wanneer u iets verder weg woont, raden wij aan om in het weekend langs te komen. Wij organiseren namelijk ieder weekend een proeverij of demonstratie. Hierdoor krijgt u de kans om kennis te maken met onze bijzondere producten en mag u natuurlijk proeven. Wij zijn zowel op zaterdag als zondag geopend. Heeft u een vraag over onze natuurwinkel of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

  Contact         Webshop