Ekoplaza Almere

De natuurwinkel is vergelijkbaar met Ekoplaza Almere

Bent u op zoek naar een Ekoplaza in Almere of een vergelijkbare winkel? Dan laten wij u graag kennis maken met onze Natuurwinkel in Almere! Niet alleen ons assortiment, maar ook onze visie is vergelijkbaar met die van Ekoplaza. De passie voor de natuur staat bij ons namelijk centraal. Onze producten zijn vrij van gluten, gist, lactose en suiker. Zo weet u zeker dat u enkel hoogwaardige voedingsstoffen binnenkrijgt en geen onnodig toegevoegde stoffen. Wilt u de heerlijke, pure smaak van biologisch voedsel ervaren? Dan nodigen wij u van harte uit in onze winkel!

Wij bezorgen ook bij u thuis

Ons assortiment is ook vergelijkbaar met dat van Ekoplaza Almere. Zo hebben wij verse groenten en fruit, maar ook vlees, vis en kaas. Daarnaast bakken wij iedere dag vers brood af in onze steenoven. U heeft hierbij een ruime keuze uit bijvoorbeeld spelt-, desem- en gistbrood. Het is ons streven om zoveel mogelijk mensen te bereiken en kennis te laten maken met biologische producten. Daarom bezorgen wij ook uw boodschappen bij u thuis! U kunt eenvoudig online boodschappen bij ons doen, net zoals bij Ekoplaza in Almere. Wij bezorgen in heel Flevoland, met uitzondering van de Noordoostpolder. Ook bezorgen we in Huizen, Blaricum, Laren, Hilversum, Muiden en Harderwijk.

ekoplaza almereKortom, voor 100% biologische producten tegen scherpe prijzen, moet u bij de Natuurwinkel in Almere zijn! Wenst u meer informatie over ons of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij delen onze kennis graag met u en kunnen u adviseren. Een gezonde levensstijl is ook voor u binnen handbereik! Zet dus nu de eerste stap en ontdek zelf hoe lekker biologische voeding is.

  Contact         Webshop