Natuurwinkel Amsterdam

Maak kennis met de natuurwinkel nabij Amsterdam

U bent op zoek naar een natuurwinkel in Amsterdam of omstreken? Dat treft! Wij laten u graag kennis maken met onze winkel. Wij zijn gevestigd in Almere, maar het is ook mogelijk om online te bestellen in onze webshop. Wij bezorgen onder andere in Laren, Blaricum, Harderwijk en Huizen. Mocht u niet in de omgeving wonen, neem dan gerust contact op. Wij bekijken dan graag voor u wat er mogelijk is.

Een bezoek aan de natuurwinkel nabij Amsterdam is absoluut de moeite waard. Vooral wanneer u een liefhebber van verse, biologische producten bent, zult u verrast zijn door ons ruime aanbod. Daarnaast vindt er ieder weekend een proeverij of demonstratie plaats. Wij vinden het namelijk belangrijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze lekkere voeding. Daarom staan wij dagelijks klaar om u te adviseren!

natuurwinkel amsterdam

Sprankelende wijnen en vers brood

Naast het biologische eten, vindt u in onze winkel ook supplementen, superfoods, natuurcosmetica en heerlijke wijnen. Wij bieden voor ieder budget en iedere gelegenheid wel een passende wijn aan, dus vraag gerust om advies! Ook bakken wij dagelijks vers biologisch brood af in onze steenoven. U heeft de keuze uit heel veel soorten desem- en speltbrood. Kortom, in de natuurwinkel nabij Amsterdam is er voor ieder wat wils. Wij zijn goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. En geeft u meer dan €25 uit in onze winkel? Dan parkeert u een uur gratis!

 

  Contact         Webshop