Natuurwinkel Hilversum

Kom naar de natuurwinkel nabij Hilversum voor verse producten

Bent u een liefhebber van vers, biologisch eten? Dan is het natuurlijk helemaal fijn wanneer u al uw dagelijkse voeding onder één dak kunt kopen. Kom daarom eens naar de natuurwinkel nabij Hilversum en laat u verrassen door ons ruime assortiment. Wij bakken iedere dag vers brood af, maar bieden ook wijnen aan voor ieder budget en iedere gelegenheid. En natuurlijk mogen de superfoods ook niet ontbreken!

Passie voor gezond eten

Bij de natuurwinkel nabij Hilversum delen we graag onze passie voor biologisch eten met u! Daarom organiseren wij in de weekenden regelmatig proeverijen en demonstraties. Zo kunt u kennis maken met onze producten en meer leren over natuurlijke voeding. Zo worden er aan al onze producten geen overbodige stoffen toegevoegd, zoals suiker, lactose en gluten.

In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Iedere dag vers brood
  • Zuivel- en diepvriesproducten
  • Diverse soorten kaas en kaasvervangers
  • Vleeswaren en vis
  • Raw- en superfoods
  • Kruidenierswaren

natuurwinkel hilversumDaarnaast bieden wij ook iedere dag verse fruit en groenten aan. Laat u verrassen door het ruime aanbod en de scherpe prijzen! Woont u in Flevoland? Dan kunnen wij uw boodschappen ook bij u thuis bezorgen, zodat u de deur niet eens uit hoeft. Kies eenvoudig uw favoriete producten en betaal veilig online. Natuurlijk staan wij ook dagelijks voor u klaar in onze natuurwinkel nabij Hilversum om u te adviseren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen door even te bellen.

  Contact         Webshop