Solgar

Solgar supplementen kopen bij de Natuurwinkel in Almere

Bij de Natuurwinkel in Almere verkopen we, naast biologische voeding, ook een ruim scala van supplementen. Naast de kwalitatief hoogstaande merken Vitals en Garden of Live, verkopen wij ook Solgar. Dit bedrijf is sinds 1947 toonaangevend op het gebied van voedingssupplementen en stelt hoge eisen betreffende zuiverheid, werkzaamheid en veiligheid. U kunt er dus op rekenen dat wij onze producten zorgvuldig selecteren en dat u hoge kwaliteit in handen heeft.

Voor iedereen een passend product

De supplementen van Solgar bevatten geen onnodige stoffen en zijn dus vrij van suiker, zuivel, zout, gist, tarwe, gluten en conserveringsmiddelen. Hierdoor kunt u deze met een gerust hart innemen als toevoeging van uw dagelijkse voeding. Ook is er voor ieder wat wils, het merk biedt namelijk een diversiteit aan capsules, waaronder vetzuren, vitamine C, aminozuren, anti-oxidanten, vezels en eiwitten. Heeft u vragen over de werking van Solgar of over de producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

SolgarU kunt ook online bestellen!

Op onze website vindt u ons complete aanbod van Solgar supplementen inclusief alle ingrediënten. Weet u niet exact welke supplementen u moet hebben? Geen probleem, onze ervaren medewerkers staan klaar om u deskundig te adviseren. Woont u niet in de buurt of heeft u geen tijd om langs te komen? Dan kunt u uw favoriete producten ook online bestellen.

  Contact         Webshop